HEIDI HYYKKY

SKY-Kosmetologiopiskelija & Hoitolavastaava


Vastaan Alku Apteekkihoitolan toiminnasta ja teen kosmetologisia hoitoja sekä toimin ripsiteknikkona. Samaan aikaan opiskelen Kuopiossa farmaseutiksi sekä Savon Ammattiopistossa kosmetologiksi. Apteekkialalla olen työskennellyt jo useamman vuoden. Pääsen siis tarjoamaan asiakkaille kokonaisvaltaista hyvinvointia sekä antamaan vinkkejä hyvinvoinnin ylläpitoon, hyödyntäen myös farmaseuttista osaamistani. Hoitolan lisäksi työskentelen myös apteekin puolella ja minua saa sielläkin tulla  rohkeasti nykäisemään hihasta, mikäli haluat jutustella ihonhoidosta, ajanvarauksesta taikka ihan vain vaihtaa kuulumisia!

Kouluttaudun alalla jatkuvasti, sillä kosmetologiopintojen ohella olen käynyt monia muitakin kursseja esimerkiksi ripsienpidennyksistä, kuumakivihieronnasta ja kulmien- & huulien mikropigmentoinnista.

Ihonhoito ja kosmetiikka ovat olleet intohimoni aivan nuoresta saakka, eikä tämä kiinnostus ole hiipunut, -päinvastoin. Vastuunotto hoitolan toiminnasta oli yksi tämän pienen ihmisen unelmien täyttymyksistä!

Johtuen opinnoistani Kuopiossa, en ole itse hoitolalla elokuusta eteenpäin päivittäin, vaan viikonloppuisin tai tiettyinä sovittuina päivinä. Mikäli kaipaat hemmottelua ja hoitolan ajanvarauksesta ei löydy mieleistä aikaa, niin olethan suoraan yhteydessä minuun; voimme yhdessä katsoa sopivaa aikaa juuri Sinulle.

TERVETULOA TÄYDEN PALVELUN KAUNEUSHOITOLAAN, 

MISSÄ SINUSTA PIDETÄÄN HUOLTA, KOKONAISVALTAISESTI.

TAMI KIISKINEN

Koulutettu hieroja & jalkojenhoitaja

Hei! Olen koulutettu hieroja ja jalkojenhoidon ammattitutkinnon suorittanut. Osaamiseni kuuluu myös hermorata- ja aromahieronta. Sen lisäksi olen kouluttautunut myös muutamiin hemmotteluhoitomuotoihin, kuten Intialaiseenpäähierontaan ja rentouttavaan vyöhyketerapiaan. Hoitolassa palveluvalikoimaani kuuluu myöskin kotiapupalvelut.

 Haluan hoitaa asiakkaitani parhaan kykyni mukaan, yhteisymmäryksessä, parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi.

Tervetuloa minunkin puolestani kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin hoitolaan, 

-Apteekkihoitola Alkuun!